Zahvale

Zdravo Dejan,
Še 1x bi se ti rada zahvalila. Bila sva zelo zadovoljna in mislim, da so tudi povabljeni zelo uživali.
Sedaj ko sva dobila fotografije šele vidiva koliko smeha je bilo med samimi igrami.
Tudi plesali smo veliko tako da vse pohvale.
Še enkrat hvala in veliko uspehov ti želiva še naprej.
Suzana & Nejc (junuj 2018)

“Najlepša hvala, noro dobra sta bila, naredila sta tak super zur. Vse je potekalo popolno, sta nama pricarala najlepsi dan in najlepse spomine.
Tezko se vama bom dovolj zahvalila. Bilo je carobno.
Urška & Aleš (september 2017)

”Pozdravljena Fun Team Rocco in Dejan :),
Z možem bi se Vama želela še enkrat iskreno zahvaliti za vse usluge, ki sta jih opravila z namenom, da nama naredita najin dan še bolj poseben. Zelo sva bila zadovoljna in v veselje nama je bilo sodelovati z Vama. V prilogi Vama pošiljava par slik, ki jih lahko uporabita v promocijske namene z imenovanim fotografom Damjan Žibert.

S prisrčnimi pozdravi iz Rotterdama,

Hana in Laurens​

Pozdravljena,
Z Vesno se vama najlepše zahvaljujeva za prijetno vzdušje na poroki in profesionalno vodenje ohceti. Ko bova naslednjič organizirala kak družaben dogodek, se bova spomnila na vaju.
Mladoporočenca Vesna & Slavko (junij 2017)

Rok in Dejan živjo.
Še enkrat bi se vama rada zahvalila za sobotno zabavo. Bilo je super, imeli smo se luštno……Ravnokar se govorila z atikom in je rekel, da je bil malce skeptičen, ko sem rekla da bova imela DJ varianto in ne ansambla. No, potem je pa rekel, da sta bila super, da sta rolala res fajno muziko…..tko da pohvale.
Vaju priporočim naprej vsakomur, ki bi ga to zanimalo.
Hvala in želim vama še veliko, veliko porok.
Mladoporočenca Špela & Peter (julij 2017)

Najlepša hvala za organizacijo res dobre zabave. Vsi udeleženci so bili enakega mnenja, da je bila to top zabava. Verjamem, da bosta imela v prihodnje na ta račun še kar nekaj biznisa, saj me že klicarijo za vajine podatke.
Marko & Darja dvojni abraham (junij 2017)

Spoštovani!
Iskrena hvala za sodelovanje pri izvedbi maturantskega plesa. Ker smo bili tudi letos zadovoljni z Vašim podjetjem, bi želeli sodelovati tudi v bodoče.
Želim Vam vse lepo in obilo poslovnih uspehov.
Nataša M. (april 2017)

Zdravo Dejan in Rok 😉
Skratka sobota je bila nepozabna in z eno besedo fantastična in najin dan je bil res popoln, kot sva si ga tudi predstavljala. Brez vaju to sigurno nebi uspelo, saj sta res pripravila dober, kaj dober nepozaben žuuuuuuuuuur. Vidi se, da sta profesionalca, da imata hudo opremo (še na Grediču so nama rekli, da takih DJev s toliko opreme še niso imeli). Imela sva tudi nekaj svatov, ki niso ravno pristaši DJev oz. DJev na poroki (slabe izkušnje), no vidva sta to obrnila, kajti res vsi so nama govorili ej DJa sta zakon 🙂 he he. Izpolnila sta nama vse glasbene želje, vrtela glasbo, ki sva jo želela pa tisti napis na kamniti steni,… lahko samo rečeva TOP!!!!
Res je bil to najboljši žur 2016, saj smo bili na idilični lokaciji, z res skrbno pripravljenimi light efekti in hudo glasbo… RES HVALA VAMA IZ SRCA za ves trud.
Želiva vama veliko poslovnih uspehov še naprej.

p.s. če pa naju kdo vpraša katerega DJa imeti na privat zabavi, poroki,… pa defentivno odmeva samo en glas Dejan in Rok (FUNteam) legende ;).
Lep sončen pozdrav iz Ljubljane
Mladoporočenca Damjan & Eli (avgust 2016)

Evo naju še enkrat. V glavnem še enkrat hvala, ker ste pri nama na poroki naredil cel žur. Tudi iz strani najinih povabljenih dežujejo same pohvale na vrtenje in izbor muzike. Res je blo enkratno in točno tako kot smo se bili dogovorili. Hvala, ker sta v gostilni sodelovala z natakarji in vodila celo organizacijo žura, ker s strani gostilne ni bilo ravno vse tako, kot je bilo dogovorjeno.
Mladoporočenca Alison & Nedo (junij 2016)

Odlicna sta bila, vsi so vaju zelo pohvalili, predvsem vajin pristop k celotni zadevi…odlična izbira glasbe. Pa saj mislim da se je videlo po vzdusju in na plesišču. Je bilo pa tole cisto prehitro konec…lepo bodita in vse dobro in uspesno na poslovni in osebni poti.
Mladoporrčenca Petra & Gregor (junij 2016)

Pozdravljena.
Še enkrat se zahvaljujem za super izbor glasbe na zabavi in animacijo gostov. Vsi so bili zelo zadovoljni in so se fajn zabavali.
abrahamka Alenka C. (junij 2016)

Pozdravljeni,
naj se vam zahvaliva za ureditev osvetlitve, bilo je popolno, tudi najin band Atlantix je raztural in lepo urejal osvetlitev.
Hvala in mogoče se kdaj še vidimo ali sodelujemo.
Želim vam obilo uspeha še naprej!
Z najine strani boste zagotovo priporočeni še naprej :)!
Osvetlitev poroke (hotel Celeia, maj 2016)

Pozdravljen,
mi smo imeli malo sestanka po kresovanju in so bili ljudje izredno zadovoljni z glasbo.
Še enkrat hvala in vse pohvale!
Upam, da se bomo še kdaj videli in sodelovali.
Matic in prijatelji (april 2016)

Zahvaljujem se za zelo uspešno vodeno zabavo 27.2.2016, vsi so bili zelo zadovoljni, zabava je super uspela, deževale so same pohvale, vsi so bili zelo zadovoljni tudi z izborom glasbe, jaz osebno pa tudi, da je bila res zabava do jutra.
Torej, še enkrat hvala in lep pozdrav.
Abrahamka Irena (februar 2016)

Pozdravljeni!
Še enkrat hvala za odlično animacijo in vso pomoč ob praznovanju mojega abrahama.
Vsekakor vas priporočim naprej.
Barbara (januar 2016)

Zdravo.
Nama je bilo včeraj super, mogoce ljudje niso ves čas plesali, mislim da zaradi vročine, zaradi muzike sigurno ne ker je bila po najinem mnenju res top! V glavnem midva sva bila zelo zadovoljna z vašim delom in upava da bomo še kdaj sodelovali ob kakšni drugi priložnosti.
K & A (avgust 2015)

Rok in Dejan.
Hvala vama za lep večer in profesionalnost. Midva sva zelo uživala!
Mladoporočenca Eva & Igor (julij 2015)

Pozdravljena!
Najlepša hvala za dobro vodenje programa in odlično zabavo, ki je tudi po vajini zaslugi trajala do jutra 🙂
Super je bilo!
Matejka & Bojan (junij 2015)

Pozdravljena!
Hvala za čudovit ambient, ki sta ga ustvarila včeraj z lučkami. Čudovito je bilo. Glasba “za vmes” je bila pa samo še pika na i 🙂
Prijetno je bilo sodelovati z vama.
Maja & Marko (junij 2015)

Živjo fanta!
Ravnokar me je klicala sestra, ki je naročila zabavo za svojega partnerja in mi naročila, da vama sporočim naslednje: Res je bilo luštno, vsi so bili zelo zadovoljni, še posebej pa z DJem in izborom glasbe ter povezovanjem. Hvala in se vidimo pri naslednji žurki 🙂
40letnik Igor (marec 2015)

Zdravo Fun team!
Zahvaljujeva se vam za odlično zabavo včeraj! Verjetno smo bili ena mirnejših porok, uživali pa smo prav vsi 🙂
Veliko uspeha še naprej!
Mladoporočenca Lara & Igor (april 2015)

Za vsako uspešno opravljeno delo so potrebni tudi sestanki in uskajevanja…
Tako kot je v navadi smo se tudi pred nasednjo poroko, ki bo šele prihodnje leto 2016 dobili na kratkem neobvezujočem sestanku. In ko potem dobiš odziv na sestanek, veš, da si na pravi poti…“Pozdravljeni!
Zahvaljujeva se vama za današnji čas, ki sta si ga vzela za naju ter poleg tega prevozila še dolgo pot.
Sva navdušena nad vama tako da sva nekako 99,99%, da sta prava za naju in najino poroko.
Seveda pa se še slišimo za 100% potrditev.
Hvala še enkrat, polepšala sta nama dan:)”
Lp. J&K (marec 2015)

Pozdravljeni!
Z vašo pomočjo sem izpeljala en zelo prijeten plesni večer za moj rojstni dan.
Glede na malo število povabljencev smo se vseeno prav lepo napresali in pozabavali.
Hvala še enkrat!
Mojca (februar 2015)

Zdravo!
Še enkrat se Vam zahvaljujem za odlično izpeljano zabavo za moj vstop med abrahame. Se vidi, da ste pravi profesionalci na svojem področju. Prav tako ste poskrbeli za odlično osvetlitev restavracije in plesišča. Še enkrat hvala in vrjemite mi, da Vas bom z veseljem priporočal naprej.
Tomaž Č. (februar 2015 – abraham)

Draga ekipa Fun teama!
Morava priznati, da ste nama kar precej “zmešali štrene” na najini poroki. Ker so najini svati bolj mirne narave, zato nisva pričakovala, da se bo sploh kaj plesalo. Vendar zgodilo se je ravno obratno! Ne veva kaj ste naredili, ampak toliko še življenju nismo preplesali kot včerajšnjo moč! Res vsaka Vam čast! In tudi s strani svatov sva dobila same pohvale na Vaše delo. Iz srca se Vam najlepše zahvaljujeva, da ste najino poroko resnično naredili popolno!
Petra in Jan (februar 2015)

Spoštovani Fun team!
Mojo obletnico, ki ni zanemarljiva (70 let) sem se po dolgem prepričevanju z ženo in svojimi otroki in vnuki odločil popestriti tako, da sem najel Vas in to ravno na silvestrovo! Moram priznati, da sem bil do Vaše ekipe in dela zelo skeptičen, kajti nikoli do sedaj se na mojih zabavah ni plesalo na glasbo, ki jo vrti dj. Vendar, ko ste svari vzeli v svoje roke in nas začeli animirati z vašo pozitivno energijo, sem obstal v šoku od presenečenja, da je kaj takekga sploh možno! Vsi prijatelji vljučno z mano smo pričeli plesati in plesati, skoraj do onemoglosti. Tako odlično ste odpeljali celoten večer, da se to ne da opisat. Skratka, da ne dolgovezim, bili ste odlični in še enkrat najlepša hvala za zabavo, ki je ne bom nikoli pozabil!!! Močno upam, da se skupaj poveselimo tudi pri naslednji okrogli obletnici!
Anton Silvester (silvestrovo 2014 – obletnica)

Pozdravljena!
Nisem si mislila, da bo izpadlo tako hudo. Moj mož igra v bandu in smo do DJ-ev nezaupljivi, ampak zabava, ki sta jo pripravila vidva je presegla vsa pričakovanja. Za naslednje leto si že rezervirajte termin za našo poslovno zabavo. Med letom se pa slišimo za moževo 50 letnico. Še enkrat hvala in lep pozdrav
Sonja T. (december 2014 – poslovna zabava)

Živjo!
Lahko Vama rečem samo vsa čast. Toliko nisem plesala od malega. Sodelovala sem že z DJ-i, ampak take zabave nisem doživela zadnjih 30 let. Še enkrat hvala za odlično izpeljan večer. Vaju priporočim ostalim.
Nataša (november 2014 – 40 letnica)

Najlepša zahvala na najini poroki gre ekipi fun team, ki je izjemno na profesionalni ravni izpeljala najino poroko v gostišču Bajc. Glasba je bila namenjena vsem svatom in za vse generacije, vodenje programa in povezovanje je bilo izjemno, tako da še enkrat resnično hvala za prekrasen večer, ki ga ne bova nikoli pozabila!
Jasmina in Dejan (december 2014)

Pozdravljeni!
Najprej najlepša hvala za izvrstno izpeljano glasbeno podlago na naši poslovno novoletni zabavi! Vsi so bili zelo zadovoljni, veselimo se naslednje zabave, seveda z vašo pomočjo!
Eurosport-trade (december 2014)

Spoštovani!
Še enkrat se vam najlepše zahvaljujeva za vaš angažma na najini zabavi.
Zelo sva bila zadovoljna z vašo strokovnostjo, pripravljenostjo pomagati in nama prisluhniti že v fazi priprav, pa za vrhunsko osvetlitev, display, vašo profesionalnost…
Za vso animacijo na sami zabavi, izbor glasbe, prilagajanje in koordinacijo na samem dogodku, skratka – več kot odlično! Kot sva rekla že v nedeljo – z veseljem vas priporočiva vsakemu!  Hvala in še veliko uspešnih zabav in zadovoljnih strank vam želiva!
Anita in Milan Š. (oktober 2014 – dvojni abraham)

Pozdravljeni!
Hvala, ker ste z nama delili čarobnost nepozabnega dne, ki je bil zaradi Vas še lepši!Najlepše se zahvaljujeva za prekraso ambientalno osvetlitev prostora in za odlično žurko, ki je še dolgo ne bova pozabila.
Vsekakor Vas bova priporočila naprej in upam, da bomo še kdaj sodelovali.
Ines in Jaka K. (september 2014 – poroka)

Zdravo!
Naj se za najino zabavo nadvse zahvaliva, bilo je več kot fenomenalno!!!
Vse je potekalo po programu, vsi svatje so bili zelo zadovoljni, pohvalili so glasbeni izbor in nasplošno je bilo čudovito, kot v pravljici!
Resnično še enkrat najlepša hvala in ni nama žal, da sva Vas izbrala!
Še veliko uspešnih zabav!
Anja in Igor S. (avgust 2014 – poroka)

Čutim, da tudi jaz včasih obstanem suhih ust in brez besed, ki se mi seveda hitro vrnejo.
S teboj in vsemi vami, v nepozabnem dogodku, še sem v šoku in lebdim.
Srca razigranega že samo ob misli na našo soboto še dolgo ne umirim. Si tega niti najmanj ne želim. Srečna sem, da ste se družili z menoj. Ste neločljivi del mojega življenja in s tem vsak na svoj način zaznamovano vplivali na moj razvoj.
Še vas bom objela – nepopisna sem vesela. Želim da čutite tudi skozi zapisane besede, kako z vami se še kar smejim. 
Vidim vas – Vi ste moje sonce. Ste moj adrenalin, ki me žene v novo desetletje – vedno znova naokoli mimo vaših hribčkov, ravnin, morij in dolin.
Mojca Z. (september 2014 – abraham)

Živjo!
Najin sobotni dan je z Vašo pomočjo uspel bolje, kot sva si ga lahko žamišljala. Res ste profesionalno oddelali Vašo vlogo! S strani najinih gostov nisva dobila nobene kritike, ravno nasprotno, same pohvale! Videlo se je, da se stvari lotite s polno odgovornostjo za katero tudi stojite. Najin dan nama bo ostal v lepem spominu zato še enkrat najlepša hvala in še veliko uspešnih porok!
Sonja in Mirko (oktober 2014 – poroka)